Klaus Iohannis: România, sufocată de gălăgie

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a scris pe un cont de socializare că România este sufocată de un spectacol ridicol și de prea multă gălăgie, afirmații prin care a dorit să facă referire, probabil, la ultimele evenimente din viața politică, fiind vorba despre lansările oficiale ale candidaților pentru campania electorală din noiembrie.

Președintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat că România este invadată de un spectacol inutil, care are scopul de a distrage atenția de la evementele cu adevărat importante.

”România este sufocată de prea mult spectacol ridicol, de prea multă gălăgie. Toate lucrurile acestea au un singur scop: să ne distragă atenția, să ne împiedice să ne auzim între noi și să ne gândim la lucrurile cu adevărat importante.”, a spris Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Candidatul ACL la prezidențiale a amintit și de Ziua Internațională a Păcii, sărbătorită în fiecare an pe 21 septembrie. Această zi dedicată păcii, promovată de Națiunile Unite, a fost stabilită pentru prima dată în 1981 de Adunarea Generală a Națiunilor Unite pentru a fi aniversată, în fiecare an, în deschiderea sesiunilor din luna septembrie. Prima zi a păcii a fost marcată în septembrie 1982.

”Astăzi, în ziua de duminică, zi a liniștii și a familiei, aleasă ca Zi Internațională a Păcii, vă invit să luăm un răgaz pentru a ne gândi la ce ne-ar putea face mai buni ca oameni și ca țară: respectul, înțelegerea și modestia.”, a mai adăugat Klaus Iohannis.

Citește și: Declarația lui Klaus Iohannis la depunerea candidaturii: "Eu nu am în spate niciun grup de interese" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel