Klaus Iohannis: Rămân președinte al PNL și candidat la prezidențiale

Klaus Iohannis, a declarat, marți, la Târgoviște, că rămâne candidat la prezidențiale și președinte al partidului, iar decizia instanței de luni privind statutul PNL produce doar o problemă birocratică.

"Nu afectează absolut deloc. Este în primă instanță și chiar și așa trebuie să vedem un pic ce s-a decis acolo. Au fost înaintate, spre validare, instanței modificările la statut, documentele congresului extraordinar și documentele congresului ordinar. În ce privește documentele congresului extraordinar și a celui ordinar, deci inclusiv alegerea mea și a conducerii PNL, nu au fost obiecțiuni și ele au fost acceptate ca atare, a susținut Iohannis.

Instanța nu a acceptat în integralitate modificările din statut care au fost aduse, dar asta este o problemă birocratică, o problemă care nu afectează în niciun fel modul în care acționăm noi sau faptul că sunt președintele PNL în continuare. În momentul în care vom primi motivarea instanței vom vedea foarte exact despre ce articole este vorba, vom discuta în conducerea vechiului PNL cum procedăm. Probabil vom contesta, vom apela decizia instanței în punctele care credem noi că ne sunt nefavorabile, a afirmat Klaus Iohannis.

Citește și: Antonescu: ce implicații are decizia instanței pentru Iohannis

Klaus Iohannis  a precizat că rămâne candidat la prezidențiale spre supărarea unor contracandidați.

Pot să vă asigur că aceasta este o procedură judiciară care nu are niciun fel de urmări practice pentru modul în care acționăm acum, nu are nicio influență asupra statutului meu de președinte PNL, nu are nicio influență asupra procesului de fuziune PNL-PDL și nu are absolut nicio influență, probabil spre supărarea unor contracandidați, asupra faptului că sunt în continuare candidatul desemnat pentru prezidențiale, a precizat Iohannis.

Citește și: Klaus Iohannis. Modificarea statutului PNL, respinsă de tribunal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel