Klaus Iohannis, impresii după întâlnirea cu Prințul Charles de la Palatul Cotroceni

Foto: presidency.ro
Foto: presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, duminică, la Palatul Cotroceni, cu Prinţul Charles. După întrevedere, șeful statului a spus că moștenitorul Coroanei Britanice este un om care preţuieşte România şi care promovează locurile transilvane oriunde merge în lume.

"M-am întâlnit astăzi, la Palatul Cotroceni, cu Prinţul Charles, un om care preţuieşte România şi care ne promovează locurile transilvane oriunde merge în lume. Mi-a făcut plăcere să mă întâlnesc cu el, mă bucur că ne reprezintă şi că vorbeşte despre România ca despre o parte a sufletului său", a scris Klaus Iohannis, duminică seară, pe pagina sa de Facebook.

Prinţul Charles a venit la Palatul Cotroceni şi în urmă cu un an, când, tot la finele lunii mai, s-a întâlnit cu preşedintele de atunci, Traian Băsescu, după care a vizitat mai multe localități din Transilvania.

El a fost în Transilvania de mai multe ori în ultimii ani, în vizite private în judeţele Mureş, Covasna, Harghita şi Braşov.

De asemenea, întrevederi ale preşedintelui României cu Prinţul Charles au avut loc, la Palatul Cotroceni, şi în anii 2011 şi 2012.

Vezi și: Klaus Iohannis, mesaj important pentru românii din Diaspora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel