Klaus Iohannis: Germania, cel mai important partener comercial al României

Președintele Klaus Iohannis transmite, pe contul său de socializare, că, miercuri, s-a întâlnit la Palatul Cotroceni cu reprezentanții Comitetului de Est al Economiei Germane pentru a le asculta propunerile legate de o posibilă creștere a investițiilor în România, precizând, totodată, că Germania este cel mai important partener comercial al țării noastre.

În cea mai recentă postare pe Facebook, președintele Klaus Iohannis amintește și că în vizita oficială întreprinsă la Berlin a încurajat oamenii de afaceri şi firmele germane să vină în România şi să creeze noi locuri de muncă, după ce, anterior, semnalează că pentru a atrage investiții, este nevoie de un sistem de educație adecvat meseriilor de viitor.

"Germania este cel mai important partener comercial al României și se numără printre marii investitori din țara noastră. Pentru a atrage cât mai multe investiții, avem nevoie de un sistem de educație adecvat meseriilor de viitor, cât și de calificarea tinerilor în întreprinderi care ulterior să-i angajeze pe termen lung. Cu prilejul recentei mele vizite la Berlin, am încurajat oamenii de afaceri și firmele germane să vină în România și să creeze noi locuri de muncă. Azi m-am întâlnit cu reprezentanții Comitetului de Est al Economiei Germane pentru a le asculta propunerile legate de o posibilă creștere a investițiilor în România și de extinderea lor în zone ale țării care au nevoie de revigorarea pieței muncii.", a scris președintele Klaus Iohannis pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel