Klaus Iohannis, conferință de presă, de la ora 19.00, la 100 de zile de la preluarea mandatului

Administrația Prezidențială anunță că președintele Klaus Iohannis va susține, marți, de la ora 19:00, o conferință de presă, în Sala Unirii.

"• ora 19.00, Palatul Cotroceni, Sala Unirii - conferință de presă cu ocazia a 100 de zile de la preluarea mandatului", informează Administrația Prezidențială pe site-ul instituției.

De asemenea, în programul public de marți, 31 martie, al președintelui Iohannis figurează și primirea, la ora 15:00, la Salonul Ambasadorilor de la Palatul Cotroceni, a generalul Philip M. Breedlove, comandantul suprem al forțelor aliate din Europa (SACEUR).

În pofida faptului că președintele Klaus Iohannis a postat, luni, pe pagina sa de pe Facebook un clip video în care face o scurtă analiză a primelor sale 100 de zile la Palatul Cotroceni, mulți dintre cei peste 1.500.000 de fani și-au exprimat nemulțumirea că șeful statului comunică doar online, nu și la televiziuni. 

KLAUS IOHANNIS, bilanț după 100 de zile de mandat ca președinte al României - VIDEO

Iată câteva dintre comentariile fanilor președintelui, la mesajul acestuia de bilanț, după 100 de zile la Palatul Cotroceni:

"Bobbie Goldenberg: De ce credeti dvs ca la Cotroceni va este pus la dispozitie un pupitru Prezidential ? de ce nu va adresati Natiunii de la acel pupitru ? de ce "evitati" intrebarile presei si implicit ale Poporului Roman ??? de ce luati pozitia Presedintelui Fantoma ? chiar nu va pasa ca si pe forumul dvs preferat, FaceBook, numerele favorabile dvs scad vertiginos ? .. helloooo, Earth to Mr President !!!"Lili Zamfirescu: Suntem un pic dezamagiti. cred ca-i necesara mai multa fermitate si chiar daca nu este treaba Presedintelui, mai multa implicare in viata politica".

"Vlad Bogos: Domnule Presedinte, v-am votat ca pe o alternativa la ciuma rosie. Intelegem faptul ca va doriti sa cooperati cu adversarii politici pentru o Romanie mai buna, dar vad ca doar comunicati prin Facebook si nimic mai mult. Aparati democratia romaneasca, domnule Presedinte! Condamnati public abuzurile pesediste, iesiti la televiziuni, nu doar online. Lucrul bine FACUT, nu vorbit!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel