Klaus Iohannis-Bruxelles- Acțiune antiteroristă. Tatiana Niculescu Bran, despre siguranța președintelui

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a mers, joi, la Bruxelles, în vizită oficială, în ziua în care poliția belgiană a desfășurat o vastă operațiune împotriva unui grup, recent revenit din Siria, care se pregătea să comită un atac terorist de anvergură.

Purtătoarea de cuvânt a președintelui Klaus Iohannis, Tatiana Niculescu Bran, a declarat că "autoritățile belgiene ne-au asigurat că s-au luat toate măsurile pentru ca delegația României să fie în deplină securitate. Ei cooperează cu SPP care ne însoțește", potrivit Agerpres

Afirmația vine în contextul în care un atentat terorist de anvergură era pregătit în Belgia. Au avut loc percheziții la Verviers, dar și la Bruxelles și la periferia sa. Operațiunea poliției belgiene a dus la uciderea a doi jihadiști, parte din grupul care ar fi pus la cale atacul terorist.

OPERAȚIUNE ANTITERORISTĂ soldată cu TREI MORȚI în BELGIA

Această "celulă operațională era compusă din circa zece persoane, dintre care unele reveneau din Siria", a precizat procurorul Thierry Werts. "Erau pe punctul de a comite atentate de anvergură și de manieră iminentă", a adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel