Klaus Iohannis. Volum "Pas cu pas" a doua ediție. Striblea: Președintele ales este o enigmă

Președintele ales, Klaus Iohannis, a lansat, miercuri seara, la târgul Gaudeamus, volumul autobiografic intitulat "Pas cu pas". Însă, acesta a anunțat că volumul va avea și o a doua ediție.

Klaus Iohannis a declarat pe pagina sa de Facebook că își dorește să adauge un nou capitol cărții, în care să prezinte modul în care s-a desfășurat campania electorală, mai exact, "cum și-a luat țara înapoi."

Cartea a fost vândută în peste 4.5000 de exemplare, președintele ales Klaus Iohannis reușind să câștige peste 15.000 de euro. De asemenea, volumul poate fi achiziționat și în variantă digitală, fiind, în acest moment, cea mai căutată carte pe Internet.

Vă prezetăm textul integral de pe pagina de Facebook al lui Klaus Iohannis prin care anunță apariția unei a doua ediții a volumului " Pas cu pas":

"Le mulțumesc miilor de oameni care au venit ieri la lansarea mea de la târgul de carte Gaudeamus 2014. Am fost profund mișcat de acest val de simpatie. Le sunt recunoscător pentru efortul pe care l-au făcut și pentru încrederea neștirbită.

Vreau să vă asigur pe toți că această carte va avea și o a doua ediție, completată și adăugită. Voi lucra în curând, după învestire, la un capitol distinct în care voi vorbi despre oamenii pe care i-am întâlnit în aceste luni și care mi-au transmis gândurile lor, despre speranța României lucrului bine făcut, despre încredere și despre această poveste de succes care a fost campania mea pentru prezidențiale. Voi vorbi despre cum, pas cu pas, ne-am luat țara înapoi!".

Citește și: Salariul mediu. La cât va urca în mandatul lui Iohannis

Jurnalistul Cătălin Striblea a fost contactat telefonic de jurnaliștii de România TV pentru a discuta despre apariția pe piața românească a unui asemenea volum, dar și despre un capitolul care va fi adăugat ulterior.

"E un capitol necesar. Eu am cartea de ceva vreme, nu am apucat să citesc primele pagini și trebuie să recunosc că asta e asemănătoare domnului Iohannis. Nu știu dacă e scrisă de mâna lui sau cu ajutorul unui scriiitor, dar nu sare așa în sus, nu iese cu nimic în evidență, nu e musai o operă literară de care să te îndrăgostești și să nu poți să o lași din mână. E normală și fără elemente pasionale cum găsești în alte biografii ale unor celebrități. Ăsta e pur și simplu un fenomen de normalitate. Este pur și simplu fenomenul cel mai la modă, lumea vrea să știe, lumea vrea să afle cât mai multe despre el pentru că, până la urmă, domnul președinte ales este o enigmă pentru majoritatea", a declarat Cătălin Striblea pentru RTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel