Klaus și Carmen Iohannis, la dineul oficial de la Castelul Peleș organizat de Familia Regală

Administrația Prezidențială a anunțat, marți, că președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, vor fi prezenți, mâine, la Castelul Peleș, unde vor participa la dineul oficial organizat cu ocazia zilei de naștere a Principesei Moștenitoare Margareta.

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, și doamna Carmen Iohannis vor lua parte, la invitația Familiei Regale, la dineul oficial care va avea loc în Sufrageria de Stat a Castelului Peleș, în seara zilei de miercuri, 25 martie 2015, la ora 19.00, cu ocazia zilei de naștere a Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare Margareta. La dineu vor participa reprezentanți ai autorităților publice din România și din Republica Moldova, personalități ale vieții culturale, diplomatice, sportive și reprezentanți ai clerului și societății civile", informează Administrația Prezidențială, în cadrul unui comunicat de presă publicat pe site-ul instituției. 

De asemenea, sursa citată precizează că actualul șef al statului este "primul președinte în funcție din istoria României care participă la un eveniment oficial la Castelul Peleș, alături de Familia Regală. Pe 19 noiembrie 2014, la trei zile după turul al doilea al alegerilor prezidențiale, a fost și primul președinte care a avut o întâlnire cu Familia Regală înainte de învestire.

Castelul Peleș este din 2007 proprietate a Majestăţii Sale Regele Mihai I al României şi instituţie publică administrată de statul român, sub egida Ministerului Culturii", se mai arată în comunicat.

Dineul oficial organizat de Familia Regală la Castelul Peleș face parte din seria de evenimente publice care au loc, în zilele de 24 și 25 martie 2015, cu ocazia aniversării zilei de naștere a Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare Margareta.

Aniversarea Principesei Margareta, programul manifestărilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel