Aniversarea Principesei Margareta, programul manifestărilor

Casa Regală a dat publicității calendarul evenimentelor organizate cu ocazia aniversării zilei de naștere a Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare Margareta.

Acestea vor avea loc la Castelul Peleș, în zilele de 24 și 25 martie 2015.

 iată programul complet al manifestărilor:

Înaltul Patronaj al Majestății Sale Regelui Mihai I, acordat Federației Române de Rugby, va fi conferit de Alteța Sa Regală Principele Radu marți, 24 martie, la ora 11. Federația Română de Oină va primi și ea Înaltul Patronaj al Regelui Mihai I, la ora 12. Cele două ceremonii vor avea loc în Sala Florentină (Sala Tronului). 

Principesa Moștenitoare Margareta va conferi, în cursul aceleiași zile, în numele Regelui Mihai I, calitatea de Furnizor al Casei Regale a României unor companii comerciale din țara noastră. Ceremonia va avea loc în Holul de Onoare, începând cu ora 16.30. 

Principesa Moștenitoare Margareta va decora, în numele Majestății Sale, miercuri, 25 martie, o serie de personalități marcante ale vieții publice și o serie de instituții culturale și de învățământ din România și din Republica Moldova. Ceremonia va avea loc în Holul de Onoare, începând cu ora 17.30 și va fi urmată de o recepție în Sala de Muzică.

Principesa Moștenitoare și Principele Radu vor oferi un dineu oficial în Sufrageria de Stat a Castelului Peleș, în seara zilei de 25 martie, la ora 19, cu ocazia zilei de naștere a Principesei Moștenitoare Margareta.

La dineu vor lua parte reprezentanți de cel mai înalt rang ai autorității publice din România și din Republica Moldova, mari personalități ale vieții culturale, diplomatice, sportive și reprezentanți de seamă ai clerului și societății civile. La dineu vor lua parte Altețele Lor Regale Principesa Maria și Principele Nicolae

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel