Kim Jong-Un nu mai arată la fel. Nord-coreenii sunt ”devastați”: Toți spun că au lăcrimat

Kim Jong-Un nu mai arată la fel. "Toți spun că le-au curs lacrimi”
Kim Jong-Un nu mai arată la fel. "Toți spun că le-au curs lacrimi”

Dictatorul Kim Jong Un nu mai arată la fel, iar nord-coreenii ar fi "devastați" de acest lucru.

Nord-coreenii sunt devastați de aparenta pierdere în greutate a dictatorului Kim Jong Un, susține un rezident neidentificat din Phenian, citat pe presa de stat din țara asiatică, scrie Reuters.

Comentariile privind starea de sănătate a liderului de la Phenian vin după ce analiștii străini au observat la începutul lunii iunie că dictatorul, despre care se crede că are 37 de ani, a scăzut vizibil în greutate.

"Toți spun că le-au curs lacrimi”

„Să-l vedem pe respectatul secretar general atât de slăbit ne frânge inimile oamenilor noștri. Toți spun că au lăcrimat”,  a spus bărbatul într-un interviu difuzat de televiziunea de stat KRT.

VEZI ȘI: Foamete în Coreea de Nord. Kim Jong Un: Situația este sub tensiune!

Clipul video, a cărei autenticitate nu a putut fi verificată de jurnaliștii Reuters, îi arată pe locuitorii din capitala Phenian urmărind un ecran de mari dimensiuni amplasat pe stradă. Pe acesta rula un concert la care au participat Kim Jong Un și alți oficiali din Partidul Muncitorilor din Coreea de Nord. În clipul video nu există și explicații privind motivul scăderii în greutate a liderului nord-coreean, dacă acesta a slăbit intenționat sau dacă este bolnav.

Atunci când Kim Jong Un a reapărut în public în iunie, după aproape o lună în care nu a mai fost văzut, analiștii de la NK News, un site din Seoul care monitorizează situația din Coreea de Nord, au remarcat că ceasul său a fost fixat mai strâns la mână, având încheieturile mai subțiri. NK News declarase că Kim pare să fi pierdut o „cantitate semnificativă de greutate”. Fumător înrăit, că tatăl sau, care a murit în decembrie 2011 în urma unui atac de cord, Kim Jong Un a avut mereu probleme medicale, cauzate de excesul de greutate și de stilul de viață sedentar. La începutul anului trecut, presa internațională a scris că starea de sănătate a liderului de la Phenian s-a înrăutățit, unele publicații speculând chiar că acesta a murit. 

VEZI ȘI: Kim Jong-Un, apariție în public, după mai mult de o lună. Schimbare vizibilă - FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel