Khloe Kardashian își suspectează copiii că se folosesc de desenele cu balene pentru a face mișto de ea

Facebook
Facebook

Khloe Kardashian este convinsă că cei doi copii ai ei, True și Tatum Thompson, își bat joc de ea cu balene prin casă.

Kardashian, care a recunoscut anul trecut că se temea de balene, a intrat vineri pe Instagram pentru a prezenta dovezi din ce în ce mai multe că True, în vârstă de șase ani, și Tatum, în vârstă de un an, o tachinează cu imagini cu mamiferele marine.

Într-o postare, Kardashian a povestit că ai ei copii i-au lăsat o balenă desenată grosolan în ocean.

„Copiii cred că este amuzant. Nu este", a scris Kardashian într-o postare pe Instagram story surprinsă de People.

Într-o a doua postare, Kardashian a dezvăluit că a găsit mai multe balene printre temele fiicei sale True.

„Deci, copiii mei dorm, mă uit prin temele fiicei mele”, a spus Kardashian în timp ce răscolea printre hârtiile fiicei sale până când a descoperit o carte despre balenele cu cocoașă.

„Ea verifică aceste cărți de la bibliotecă, jur, doar ca să se joace cu mine... Nici nu pot să mă uit la asta”, a spus ea.

De asemenea, aceasta nu este prima dată când își acuză fiica de comiterea unor acte de tortură psihologică cu ajutorul balenelor.

„Fiica mea mă agresează”, a spus Khloe într-un episod din sezonul 4 al emisiunii „The Kardashians”, anul trecut, potrivit E! News.

„Îmi desenează fotografii cu balene doar ca să se ia de mine. Și crede că este atât de amuzant. Toată lumea se transformă într-un nenorocit de nemernic la un moment dat, oh, Doamne”.

Potrivit unui reportaj din 2014 din Atlantic, frica de balene, denumită uneori cetafobie, nu este neobișnuită. Mulți cetafobi citează dimensiunea masivă a balenelor ca fiind cea care le influențează frica.

Conform Institutului Național de Sănătate, fobiile specifice - numele unei serii de temeri nerezonabile sau cu risc scăzut - afectează 5-10% dintre adulții americani.

Kardashian a declarat anul trecut la emisiunea X că s-a confruntat cu o frică de balene timp de ani de zile și a recunoscut că temerea era „total irațională”. Kardashian a mai spus că are o teamă „redusă” de ocean și, de asemenea, a dezvăluit anterior că a dezvoltat și o teamă de raze manta în octombrie anul trecut, după ce a văzut una pe un screensaver de telefon la sala de sport, potrivit People.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel