Kelemen Hunor, mesaj pentru Viktor Orban: Bună treabă

Kelemen Hunor i-a transmis un mesaj lui Viktor Orban pentru victoria în alegerile legislative care s-au desfăşurat duminică în Ungaria.

"Felicitări! Bună treabă, noroc în următorii patru ani!", este mesajul lui Kelemen Hunor postat pe Facebook pentru Viktor Orban.

Fidesz, partidul lui Viktor Orbasn, a obţinut, potrivit rezultatelor parțiale, 48,64% din voturi, şi a mulţumit pentru încrederea acordată şi celor care s-au rugat pentru partidul său.

Jobbik a câştigat 20% din voturi, rezultate preliminare, în timp ce socialiştii ar fi obţinut 12,24%.

Participare la vot la alegerile parlamentare din Ungaria a fost de 68,13%, faţă de 61,73% la alegerile parlamentare din 2014. 

Demisii ân lanț după rezultatele alegerilor din Ungaria

Conducerea Partidului Socialist din Ungaria a demisionat după victoria formaţiunii de guvernământ Fidesz în alegerile parlamentare de duminică, informează Reuters. 'Ne considerăm răspunzători de ceea ce s-a întâmplat, am recunoscut decizia alegătorilor', le-a declarat susţinătorilor şi ziariştilor liderul socialist Gyula Molnar.

[citeste si]

De asemenea, Gabor Vona, liderul partidului naţionalist Jobbik, şi-a anunţat demisia în urma rezultatului alegerilor parlamentare desfăşurate duminică în Ungaria, informează Reuters.

 'Obiectivul Jobbik, de a câştiga alegerile şi de a forţa o schimbare în guvern, nu a fost atins', a declarat Vona. 'Fidesz a câştigat. A câştigat din nou', a recunoscut el într-o conferinţă de presă. 'Îmi prezint demisia. Mâine după-masă, consiliul Jobbik va planifica viitoarele obiective. (...) Ne-ar fi plăcut ca prezenţa mare la vot să ducă la un alt rezultat, dar aşa a decis poporul', a mai spus liderul naţionalist.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel