Kaufland Odorheiu Secuiesc. Deputată, PLÂNGERE pe numele lui Radu Banciu

Erika Benko, deputată din partea UDMR, i-a făcut plângere lui Radu Banciu după declarațiile jurnalistului în scandalul 'mici Kaufland Odorheiu Secuiesc'.

Radu Banciu a reacționat dur după ce a fost reclamat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) pentru afirmațiile pe care le-a făcut despre maghiari. Jurnalistul de la B1 TV a acuzat că acest Consiliu este o bătaie de joc, deoarece are un președinte ales pe viață și este format doar din unguri, care oricum ne urăsc, și de români, care nu au absolut nicio părere.

Radu Banciu a mai zis că în acest caz ungurii au fost cei care au atacat, tot ei s-au victimizat și au făcut plângere și tot ei sunt cei care-și judecă propria plângere.

"De ce nu suntem judecați de un bulgar, de un sârb sau de un tătar? De ce de fiecare dată problema internă maghiară este pasată pe umerii unui maghiar? De ce suntem judecați de un om care ne urăște visceral?", a zis Radu Banciu.

"Vizăm să dăm în judecată Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Mergem până în pânzele albe dincolo de ce înseamnă justiția din România, pentru a-l pune cu botul pe labe la modul cel mai corect. Noi avem dreptate și ei nu. Oricum vrem să fim judecați în mod corect de cineva corect. (...) Mă cheamă acolo ca să mă execute când eu am spus că nenorocita aia de la Kaufland trebuia dată afară din țară. Și invers ar fi fost valabil", a mai zis realizatorul TV.

[citeste si]

Radu Banciu a mai spus că deputata Benko Erika, cea care l-a reclamat la CNCD, "habar nu are să scrie românește", plângerea fiind plină de greșeli. 

Amintim că în toiul acelui scandal de la Kaufland, Radu Banciu a reacționat vehement.

"Singurul conflict este dintre români și maghiari, bineînțeles venit din partea maghiarilor. Eu sunt mai deștept decât voi și vă spun acest lucru. (...) Este un conflict care nu există pe Terra. Nicio țară independentă nu trăiește o asemenea umilință la ea acasă din partea unor nenorociți, iar statul român nu are nicio replică la așa ceva. Este uluitor! Nu știu ce fac ăștia la guvern după ce au văzut înregistrarea. Ăia era să-l și bată pe om (n.r. - pe vlogger). Îl omorau! Când ziceam asta, spuneați că este exagerare. Nu, mă, te omoară! Te calcă în picioare. Ăia sunt sectanți. Vin, îți sparg capul și te omoară, că nu sare nimeni. Ăia sunt unguri toți. Am trăit scene similiare. Sunt lucruri curente și voi veniți să îmi spuneți că exagerez. (...) Dacă pe vremea lui nea Nicu se întâmpla așa ceva, cu tunurile cu apă îi scotea pe toți. După o fază de genul acesta, Odorheiul Secuiesc nu mai avea populație de etnie maghiară. Se duceau tancurile de la Târgu Mureș", a mai zis jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel