Kate Walsh, operată pe creier

 Kate Walsh, cunoscută pentru rolurile din Anatomia lui Gray și Private Practice a dezvăluit că a fost supusă unei intervenții pe creier. 

Realitatea depășește de multe ori ficțiunea, lucru mai mult decât adevărat în cazul actriței americane Kate Walsh, interpreta personajului Addison Montgomery în serialele cu tematică medicală Anatomia lui Grey și "Private Practice". 

În urmă cu doi ani, atunci când filma pentru serialul TV "Bad Judge", actrița americană a început să resimtă o oboseală puternică și avea dificultăți în exprimare, așa că a decis să meargă la medic. Epuizarea ajunsese până la punctul în care nu mă simțeam mai bine nici după cinci căni de cafea. Începând cu luna aprilie, am început să am dificultăți cognitive. Era un fel de afazie, îmi pierdeam gândurile. Când eram la volan, deviam de la traseul obișnuit. Am început să mă îngrijorez, a dezvăluit Kate Walsh.

La început, actrița nu bănuia că ar putea fi vorba despre o tumoare cerebrală, ci mai degrabă a crezut că erau probleme de sănătate legate de menopauză. Cuvintele 'tumoare pe creier' nu făceau parte din vocabularul meu. Am făcut un RMN, iar un radiolog m-a anunțat că am o tumoare cerebrală, a dezvăluit actrița în vârstă de 49 de ani.

Trei zile mai târziu, Kate Walsh a fost operată de un meningiom de mărimea unei lămâi. Descoperită la timp, tumoarea a fost, din fericire, benignă. Actrița a rămas în convalescență timp de nouă luni, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel