Kate Middleton, gest de pace înaintea sosirii ducilor de Sussex. Ce se întâmplă înaintea jubileului Reginei

Sursă foto: Twitter (@kates_rangers)
Sursă foto: Twitter (@kates_rangers)

Kate Middleton a făcut un gest care ar putea sugera că ducii de Sussex sunt așteptați cu brațele deschise de familia regală. 

Kate Middleton a adus un omagiu nunții Prințului Harry și Meghan Markle în ajunul întoarcerii cuplului în Marea Britanie pentru Jubileul de Platină al Reginei, spun fanii regali. Ajunsă la o petrecere din grădina Palatului Buckingham, săptămâna trecută, ducesa de Cambridge a purtat un accesoriu-pălărie al designerului Philip Treacy în culoarea verde mentă.

Semn de pace pentru Harry și Meghan

Pălăria era aproape identică cu cea pe care a purtat-o la nunta ducilor de Sussex de la Castelul Windsor în 2018, însă aceea era albă cu trandafiri crem. Kate Middleton a asortat accesoriul ​​cu o rochie verde mentă cu mâneci lungi bufante. Ea a completat ținuta cu o pereche de pantofi cu toc Jimmy Choo din piele intoarsa si un clutch asortat.

Fanii regali cred că apariția este un semn de pace pentru Ducele și Ducesa de Sussex, care urmează să se întoarcă în curând pentru Jubileul de platină al Reginei.

Cine va apărea pe balconul Palatului Buckingham

Prințul de Wales, Ducesa de Cornwall, Ducele și Ducesa de Cambridge, Contele și Contesa de Wessex și Prințesa Anne se vor alătura Reginei în balcon. Formația regală îi include, de asemenea, Ducele și Ducesa de Gloucester, Ducele de Kent, Prințesa Alexandra și viceamiralul Sir Tim Laurence.

Vor sta alături de Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis și copiii soților de Wessex, Lady Louise Windsor și James, Vicontele Severn, pentru această ocazie istorică.

Ducii de Sussex și Ducele de York vor participa, însă, la alte evenimente. 

Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta II

Majestatea Sa Regina Elisabeta sărbătorește 70 de ani de domnie, un record fără precedent, iar regatul său se pregătește pentru o serie de evenimente regale care vor rivaliza chiar și cu încoronarea ei din 1952. Primul Jubileu de platină va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare, într-un weekend prelungit de patru zile, începând de joi, 2 iunie.

Vor avea loc concerte concerte de mare anvergură, cât și evenimente locale, sărbătoarea le va oferi britanicilor și celor patronați de regină o scuză pentru a se relaxa după ani marcați de crize. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel