Kanye West și-a anunțat CANDIDATURA la prezidențiale. Elon Musk: Ai sprijinul meu complet

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Kanye West a anunțat că va candida la alegerile prezidenţiale din 2020, scrie Billboard.

”Acum trebuie să ne respectăm promisiunea făcută Americii, având încredere în Dumnezeu, unificându-ne viziunea şi construindu-ne viitorul. Eu candidez pentru preşedinţia Statelor Unite”, a scris West pe Twitter, conform Mediafax.  Alături de postarea sa, rapperul a pus un emoticon cu steagul american şi hashtag-ul #2020VISION.

Zvonurile despre o posibilă candidatură a lui Kanye West au circulat şi până acum, după ce în ultimul an s-a implicat mai mult în politică şi s-a întâlnit în repetate rânduri cu Donald Trump. Deşi West nu a mai transmis nimic altceva, lăsându-i pe internauţi să se întrebe dacă vorbeştee serios sau e o glumă, rapperul a reuşit deja să-şi atragă sprijinul unor nume importante precum Elon Musk. ”Ai sprijinul meu complet”, a replicat CEO-urile SpaceX şi Tesla pe Twitter.

Dacă se dovedește a fi un anunț real și nu o glumă, candidatura lui Kanye West ar veni pe un fond de revoltă generată de uciderea unui bărbat de culoare, o revoltă de amploare sub mișcarea ”Black Lives Matter”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel