Urmărește emisiunea live


Kamala Harris, vineri la București: Restricțiile de circulație anunțate de autorități

Kamala Harris
Kamala Harris

Poliția Capitalei le recomandă șoferilor ca vineri, între orele 12.00 - 17.00, să evite deplasarea pe DN 1, în contextul în care vor fi instituite o serie de măsuri generate de vizita la Bucureşti a vicepreşedintelui Statelor Unite, Kamala Harris.

"Autoritățile implicate au în vedere ca măsurile de securitate instituite să interfereze cât mai puțin cu activitățile cotidiene ale populației.Astfel, pentru participanții la trafic vor fi dispuse măsuri de fluidizare a circulației și, în acest context, Brigada Rutieră București solicită conducătorilor auto să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor.Conducătorilor auto le este recomandat, ca vineri, 11 martie, în intervalul orar 12:00 – 17:00, să evite deplasarea pe Drumul Național 1, pentru a preîntâmpina formarea eventualelor ambuteiaje.

Apelăm la sprijinul cetățenilor și le mulțumim acestora pentru înțelegerea acordată cu privire la acest eveniment de o importanță deosebită pentru România", precizează Poliția Capitalei.

Vicepreşedintele american se află joi în Polonia, urmând ca vineri să ajungă la Bucureşti, unde are programată o întrevedere cu preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

Kamala Harris va fi vineri pentru prima oară în România, în contextul unui scurt turneu în estul Europei menit să transmită un semnal suplimentar de susținere a statelor de pe flancul estic al alianței nord-atlantice în fața agresiunii Rusiei.

Vicepreședintele SUA  va fi primită vineri, la ora 14.00, de președintele Klaus Iohannis pe platoul Marinescu de la  Palatul Cotroceni.

Vezi și: Primarul Vitali Kliciko: Jumătate din populaţia Kievului a fugit de la începutul invaziei ruse

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel