Justin Timberlake, luat peste picior de fani

justin_timberlake_mila_kunis_mtv_movie_awards_grope
justin_timberlake_mila_kunis_mtv_movie_awards_grope

Justin Timberlake şi-a anunţat primul album din ultimii cinci ani, însă reacţia fanilor nu a fost una pe măsură, aceştia ironizând trailerul dat publicităţii de cântăreţ pentru anunţarea noului album, informează The Independent.

Albumul, intitulat "Man of the Woods", va fi lansat pe 2 februarie - cu doar două zile înainte de show-ul pe care artistul îl va susţine în pauza de la Super Bowl.

Pentru a-şi anunţa albumul, Timberlake a dat publicităţii un trailer de un minut, în care artistul poate fi văzut îmbrăţişând viaţa unui om apropiat de natură, care colindă munţii şi lanurile de porumb sau poartă un poncho în culori vibrante care aminteşte de cel ales de John Mayer pentru coperta albumului "Paradise Valley".

"Acest album este inspirat de fiul meu, de soţia mea, de familia mea, dar mai mult decât orice alt album pe care l-am scris vreodată, de locul din care sunt, şi este (unul) personal", mărturiseşte Timberlake în trailer.

Comentariile nu s-au lăsat însă aşteptate, mulţi ironizând încercarea lui Timberlake de a se prezenta drept un "om al pădurilor", făcând paralele comice cu filme cu cowboy precum "Brokeback Mountain" sau cu stilul vestimentar country adoptat de artist în perioada relaţiei cu Britney Spears.

Fanii nu vor avea prea mult de aşteptat pentru primul single de pe noul album, acesta urmând să fie lansat vineri, pe 5 ianuarie, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel