Jurnalistul făcut boschetar de Năstase, rol în victoria lui Băsescu

cautis alexandru kamikaze
cautis alexandru kamikaze

Adrian Năstase a atacat dur, pe blogul personal, un jurnalist de la revista Kamikaze. Acesta a spus, la televiziune, despre tatăl fostului prim ministru, Marin Năstase, că ar fi fost unul dintre „cei mai de vază nomenclaturiști” ai regimului comunist.  Adrian Năstase îl numește pe Alexandru Căutiș  „un fel de boschetar în jurnalism”.

„Zilele trecute, la o televiziune, un fel de boschetar în jurnalism a spus tot felul de minciuni despre tatăl meu, vorbind despre o așa zisă călătorie, cu avionul, la Moscova, din 1957, alături de liderii comuniști ai vremii”, notează fostul premier pe blogul său, atașând CV-ul tatălui său, decedat în 1995.

Vezi aici CV-ul lui Marin Năstase

Alexandru Căutiș a spus, la Realitatea TV, că Năstase a plecat din pole-position, întrucât tatăl său a fost un om de bază al regimului comunist . Căutiș nu e la prima dispută cu un lider PSD. În 2009, a avut un rol decisiv în înfrângerea lui Geoană. El și-a asumat publicarea fotografiilor cu Mircea Geoană intrând în vila lui Sorin Ovidiu Vântu, chiar în ziua dezbaterii televizate finale, pe site-ul revistei Academia Cațavencu. Ulterior, a spus că a primit pozele de la un prieten și a decis să le publice în lipsa redactorului șef, Doru Bușcu, plecat la Chișinău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel