Jurnalistă amenințată. "Îmi cer scuze diasporei că nu...

Jurnalista Cristiana Sabău a atras criticile românilor din străinătate după ce a scris o experiență trăită în trafic cu un român venit din diaspora în România, de sărbători. 

VEZI AICI: Românii din diaspora, făcuți praf. "La Spania și la Italia așa faceți?"- SONDAJ

Jurnalista scrie, pe timponline.ro, că "diaspora" care așteaptă scuze este, în realitate, Cristian Gabriel Groman, care a publicat un comunicat de presă prin care o somează să-și ceară scuze de urgență de la românii din diaspora. 

Jurnalista a scris, ca urmare a criticilor și a somărilor să-și ceară scuze diasporei: "Îmi cer scuze Diasporei româneşti că nu scriu de pe un pat de spital. În mod normal, ca să nu supăr această comunitate, ar fi trebuit să accept ca şoferul pe care ea îl apără acum cu atât de multă înverşunare să oprească, să mă lovească şi ajung în spital, eventual cu vreo mână ruptă ca să nu mai pot scrie mult timp de acum înainte. Cum românii din străinătate nu sunt asiguraţi la sistemul nostru de sănătate, ar fi trebuit să-mi plătesc spitalizarea din banii mei şi apoi să caut acul în carul cu fân ca să-i recuperez. Sunt vinovată şi pentru faptul că am mediatizat carnagiul pe care un alt şofer – stabilit în Italia – l-a făcut duminică, 3 ianuarie 2016, pe DN 17. Eu sunt cea care i-a cerut să iasă dintr-un şir de maşini şi să intre direct în altul. Din vina mea, probabil, zăcea mort pe şosea în timp ce alţii erau scoşi cu chiu cu vai din şanţuri. Să mă ierte Diaspora că am descris faptele cum s-au petrecut! În mod normal, ar fi trebuit să-l prezint ca pe un erou care s-a sacrificat pe şoselele din România". 

Cristiana Sabău a precizat că a scris în textul incriminat de românii din străinătate că se referă la ci fără școală, care fac munca de jos în străinătate, și care se întorc în România cu aere de superioritate. 

Potrivit sondajului realizat de dcnews.ro, 88% dintre cititorii noștri sunt în asentiment cu jurnalista. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel