EXCLUSIV  Jurnalist celebru, moment crucial: Nu mă așteptam. Dumnezeu nu lasă datoriile neplătite!

Alexandru Ichim / 29 Martie 2019 / 18:35 Salveaza PDF Comentarii
Mihai Vișoiu. FOTO: www.guraialomitei.com
Mihai Vișoiu. FOTO: www.guraialomitei.com

Mihai Vișoiu, unul dintre jurnaliștii de renume din țara noastră, ajuns la vârsta de 80 de ani, a fost premiat în cadrul Galei ”Zece pentru Ialomița”.

În contextul celebrării Marii Uniri, a avut loc decernarea trofeului ”Zece pentru Ialomița”, acordat celor mai distinse personalități pentru activitatea la nivel de excelență, performanță multilaterală și care au reușit pe plan județean, național și internațional să contribuie în mod vizibil la cultivarea valorilor cetățenești și a valorilor ialomițene. 

Trofeele au fost pentru activitatea în administrație publică, agricultură, cultură, devotament pentru comunitate, educație, mediul de afaceri, promovarea tradiției, sănătate, societate civilă și sport, precum și decernarea distincției, personalitatea județului Ialomița.

În cadrul Galei, Mihai Vișoiu a avut cel mai scurt discurs. ”Am învățat de la bunica mea: să nu uiți de unde ai plecat!; Și Dumnezeu nu lasă niciodată datoriile neplătite!”, a declarat Mihai Vișoiu. 

”Nu sunt uitate faptele oamenilor...”

 

”De remarcat este faptul că organizarea a fost cu adevărat la înălțimea care, de ce să nu recunoaștem, a depășit toate așteptările. Consiliul Județean, președinte Victor Moraru, a reușit să facă din acest eveniment, care se dorește și va fi peren de acum și în anii următori, un fapt de mobilizare a tuturor forțelor care merită să fie stimulate pentru devotament în activitățile pe care le desfășoară.

Eu, care la 10 ani (2009) când am primit titlul de cetățean de onoare al municipiului Slobozia, m-am bucurat de distincția ”domeniul devotament pentru comunitate”. Nu mă așteptam la distincțiile acestea și mă bucur din suflet că nu sunt uitate faptele oamenilor”, a precizat jurnalistul Mihai Vișoiu pentru DC News.

Membru al Uniunii Scriitorilor, Mihai Vișoiu a debutat în anul 1963, în Luceafărul. A fost ziarist timp de patru decenii și jumătate și a trecut de la presa județeană la cea națională, la publicații precum Scânteia și Adevărul. 

 

Vezi și: 

Dancă: Cerem demisia ministrului Teodorovici

Tânăr arestat pentru trafic de droguri de mare risc

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29