Dancă: Cerem demisia ministrului Teodorovici

Alexandru Ichim / 29 Martie 2019 / 16:22 Salveaza PDF Comentarii

PNL cere demisia ministrului Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, pentru propunerea de a se construi două spitale regionale din bugetul Ministerului Apărării Naţionale şi pentru "debandada provocată în economie prin adoptarea Ordonanţei 114".

"Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a propus Guvernului spre adoptare un memorandum pentru a construi două spitale regionale la Craiova şi Constanţa din bugetul Ministerului Apărării Naţionale de 2% din PIB. E un alt demers iresponsabil al guvernării PSD-ALDE de atac la capacitatea de înzestrare a Armatei şi la ordinea publică şi siguranţa naţională. Ministrul Teodorovici, prin această propunere pe care a înaintat-o Guvernului, ia apărarea şi serveşte interese potrivnice României. (...)

Cerem demisia ministrului Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, atât pentru această propunere scandaloasă ce afectează bugetul Apărarii naţionale, conform angajamentelor României în cadrul Alianţei NATO, precum şi pentru debandada provocată în economie prin adoptarea Ordonanţei 114. Astăzi, Guvernul a venit cu o modificare a Ordonanţei 114, ceea ce reprezintă cea mai elocventă dovadă că acest act normativ (...) a fost o nebunie curată pentru economia României şi, în final, şi-au recunoscut prostia care a distrus echilibrele din zona economică", a afirmat Dancă, într-o conferinţă de presă.

 

Vezi și: Tânăr arestat pentru trafic de droguri de mare risc

Protest 30 martie 2019. "Formăm un lanț uman până la sediul DNA"

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28