Jumătate dintre școlile închise din cauza vremii și-au reluat cursurile

elevi_scoli inchise
elevi_scoli inchise

Potrivit datelor centralizate furnizate, joi, 9 februarie, de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, numărul județelor în care activitatea unităţilor de învăţământ se desfăşoară în mod normal, nefiind afectată de temperaturile scăzute, a crescut la 15 (faţă de 9 în ziua precedentă).

Autoritățile locale din județele Iași, Buzău și Vrancea au prelungit suspendarea cursurilor integal până la sfâșitul săptămânii în toate unitățile de învățământ, în timp ce în în judeţele Brăila şi Călăraşi rămân închise doar şcolile din mediul rural.

Din datele MECTS, la nivelul întregii țări, 12 inspectorate şcolare judeţene au raportat suspendarea cursurilor în mai puţin de 10 unităţi de învăţământ, 7 judeţe înregistrează maximum 100 de unităţi de învăţământ închise, iar alte 8 judeţe - peste 100 de unităţi de învăţământ închise, numărul total de unități închise fiind de 2.952.

Părinții care doresc mai multe informații pot apela linia specială Tel Verde 0.800.816.ABC (unde ABC reprezintă indicativul telefonic al judeţului).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel