Julianne Hough s-a căsătorit

Într-o ceremonie romantică, care a avut loc sâmbătă, în Idaho, Julianne Hough s-a căsătorit cu Brooks Laich, un jucător de hochei.

Cei doi și-au rostit jurămintele în fața a peste 200 de invitați, inclusiv familie si prieteni apropiați. "Nu cred că am visat vreodată în mod necesar nunta mea când eram un copil", a spus Hough pentru revista PEOPLE. "Dar știu că voi prețui mereu și-mi voi aminti pentru tot restul vieții mele de acest moment".

Conceput de planificatorul de evenimente Troy Williams , weekendul de nuntă a început cu o cină de bun venit pentru oaspeți joi seara la Hotel Blackwell, urmată de o zi de plajă, vineri, pe lacul Coeur d'Alene Resort. Pentru ceremonia de sâmbătă seara, Julianne a purtat o rochie personalizată Marchesa și bijuterii Lorraine Schwartz. Laich a purtat un frac Brooks Brothers.

Oaspeții au stat pe scaune pentru ceremonia din exterior, înconjurați de trandafiri, lalele și cutii pline de flori , iarbă sălbatică și frunziș sezonier, toate proiectate de Kristen Griffith-VanderYacht de la Wild Bloom. "A fost foarte important pentru mine ca ceremonia să aibă loc în aer liber", spune Laich, în vârstă de 34 de ani. "Julianne și cu mine suntem foarte aventuroși și liberi și ne-am dorit să fie un cadru în natură".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel