Județul Tulcea, paralizat: Zăpada depăşeşte 2 metri, 7 localităţi nu au curent, 147 de oameni salvaţi de pe drumuri

Județul Tulcea, paralizat: Zăpada depăşeşte 2 metri, 7 localităţi nu au curent, 147 de oameni salvaţi de pe drumuri / Foto Pexels
Județul Tulcea, paralizat: Zăpada depăşeşte 2 metri, 7 localităţi nu au curent, 147 de oameni salvaţi de pe drumuri / Foto Pexels

În județul Tulcea, șapte localităţi nu au curent, 147 de oameni au fost salvaţi de pe drumurile înfundate, iar zăpada depăşeşte 2 metri în unele zone, scrie Tulcea Noastră.

Primele ore ale dimineţii au găsit judeţul Tulcea blocat! Circulaţia rutieră în judeţ este în continuare paralizată şi nu se circulă pe niciun fel de drum, naţional, judeţean sau comunal.

Pe parcursul întregii nopţi, forţele MAI în colaborare cu drumarii au reuşit să scoată din zăpadă un număr de 72 de autoturisme blocate, în care se aflau 147 de persoane.

De la lăsarea întunericului, aproape 250 de oameni, militari sau civili, cu 103 de mijloace de intervenţie, au participat la operaţiunile de salvare şi au încercat să degajeze căile principale de acces, dar viscolul împingea zăpada din urma lor pe carosabil, de parcă nici n-ar fi trecut prin zonă.

În continuare, şapte localităţi din sunt fără curent: Murighiol, Plopu, Sarinasuf, Iazurile, Valea Nucarilor, Sabangia şi Lunca.

Este posibil ca meteorologii să prelungească avertizarea meteo. În mai multe zone din judeţ, zăpada viscolită depăşeşte înalţimea de 2 metri, mai ales în zonele de sud, potrivit tulceanoastra.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel