Județul Galați a fost scotocit în căutarea contrabandiștilor de țigări

Poliţiştii gălăţeni, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, au efectuat, marţi, un număr de 25 de percheziţii domiciliare, într-un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi contrabandă calificată, ambele în formă continuată, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, cu ocazia percheziţiilor poliţiştii au găsit şi ridicat 967 de pachete ţigarete, diferite mărci, fără timbru de accizare sau cu timbru de accizare Republica Moldova, 316 sticle cu băuturi alcoolice având timbru de accizare Republica Moldova, precum şi 156.400 lei, 535 euro şi 530 lire sterline. 

Totodată au fost puse în executare 11 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la sediul poliţiei, în vederea audierii.

Din cercetări a reieşit că, din anul 2015 până în prezent, persoanele bănuite ar fi procurat, transportat şi depozitat la domiciliu ţigarete fără timbru de accizare sau cu timbru de accizare Republica Moldova, pe care le-ar fi comercializat ulterior, pe raza municipiului Galaţi.

Vezi și: Percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel