Percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigări

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Galați, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, au efectuat, în cursul zilei de astăzi, 25 de percheziții domiciliare, într-un dosar penal de contrabandă și contrabandă calificată.

Au fost ridicate țigări de contrabandă, băuturi alcoolice și peste 150.000 de lei, iar 11 persoane au fost conduse la audieri.

Din cercetări a reieșit că, din anul 2015 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi procurat, transportat și depozitat la domiciliu țigarete fără timbru de accizare sau cu timbru de accizare Republica Moldova, pe care le-ar fi comercializat ulterior, pe raza municipiului Galați.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 967 de pachete de țigarete, de diferite mărci, fără timbru de accizare sau cu timbru de accizare Republica Moldova, 316 sticle cu băuturi alcoolice având timbru de accizare Republica Moldova, precum și

156.400 de lei, 535 de euro și 530 de lire sterline.

Totodată, au fost puse în executare 11 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la sediul poliției, în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.

Vezi și: Deținut evadat de la Penitenciarul Găești. Autoritățile, în alertă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel