Judecătoarea Afrăsinie, mesaj de forță, după ce a fost urmărită

Irina Constantin / 24 noi 2018 / 21:51 Salveaza PDF Comentarii
Mădălina Afrăsinie
Descriere foto: Mădălina Afrăsinie

Judecătoarea Mădălina Afrăsinei a povestit, la Antena 3, cum a fost urmărită de un individ, pe care, când l-a abordat  direct, a negat că o urmărește. Cu toate acestea, judecătoarea spune că nu a fost doar senzația ei că este urmărită, fiind sigură de acea situație. 

Judecătoarea a spus, după experiența neplăcută, că nu s-a schimbat nimic în viața sa și că a luat-o chiar aseară prin același loc, pentru a verifica dacă sunt camere de luat vederi în zonă. 

”Aseară, când am venit de la muncă, am luat-o prin același loc, pentru a mă uita după camere de luat vedere. Nu am văzut. Nu o să-mi schimbe cu nimic atitudinea. În profesie, eu nu cred că mai apuc o schimbare în bine. Parcă sunt mai multe lucruri rele decât în 2009. Nouă, judecătorilor, ne e din ce mai greu. Mă refer la încărcătura psihică, la umilințele la care suntem supuși, inclusiv în ceea ce privește salarizarea. Senzația mea e că e o luptă împotriva morilor de vânt și efectul este zero. Dacă am ceva de spus, spun, dar probabil s-a obișnuit și lumea, iar a ieșit judecătoarea, mai cârcotește puțin, ne vedem de viață.” a spus Mădălina Afrăsinie, la Antena 3. 

Întrebată dacă a fost avertizată, amenințată, judecătoarea a răspuns: ”Mi se spune că vorbesc prea mult și că poziția din presă dă un semnal nu tocmai pozitiv asupra profesiei noastre. Lucrurile acestea mi s-au spus și nu o dată, inclusiv la interviu de la CSM”. 

În final, Mădălina Afrăsinie a transmis un mesaj de forță: ”Să știți că există judecători în țara asta și există foarte mulți judecători”. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25