Judecătoare din Brașov, Roxana Anca Adam, adusă de mascați la sediul DNA, într-un dosar de corupție

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au efectuat 25 de percheziții domiciliare în județele Brașov, Bacău și Covasna și în București, în urma cărora mai mulți magistrați au fost chemați la sediul DNA pentru declarații.

Miercuri, judecătoarea Roxana Anca Adam, de la Tribunalul Brașov, a fost adusă cu o mașină a Poliției și însoțită de mascați la sediul teritorial al DNA, pentru audieri, unde se află și alți doi magistrați de la Tribunalul Covasna, Lorand Andraș Ordog și Gabriel Uță, implicați în același dosar.

Secția pentru judecători a CSM a încuviințat arestarea celor trei magistrați care ar fi fost implicați într-un dosar de retrocedări ilegale ale unor terenuri, potrivit unui comunicat al CSM.  

Citește și: Viorel Hrebencic, citat în dosarul de retrocedări ilegale. Ilie Sârbu, audiat la DNA Brașov  


Procurorii DNA efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție ce au legătură cu reconstituirea dreptului de proprietate pentru o suprafață de aproximativ 90.000 ha de teren forestier și una de 100 ha teren agricol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel