Jocul viral cu alune care a înnebunit Tik-Tok-ul. Îl poți rezolva?

Sursa foto: pxhere.com
Sursa foto: pxhere.com

Un "ţintar" din alune de pământ a devenit viral după ce un magician a reuşit să obţină prin mişcări repetate un număr constant de alune.

Jocul viral cu alune a strâns peste 1000 de aprecieri şi sute de comentarii în doar o singură zi de la postare pe Tik Tok şi alte mii de aprecieri pe Facebook şi Instagram. Cei mai mulţi au inutuit explicaţia, dar au fost destui şi care au făcut glume legate de „bugetul statului” sau de bunurile puse „la comun”, scrie România TV.

Tu ai prins mişcarea? Explicaţia stă ”după colţ”, urmăriţi imaginile:

@jucariesimagie Provocarea alunelor #provocare #alune #curiozitate #matematica #lucruriinteresante #magic #mister ♬ original sound - Jucarie si Magie

Citește și: Testul de matematică pe care doar 1 din 1000 îl poate rezolva

Ce e Wordle, jocul  viral de pe Twitter. Cum se joacă

Nu este singurul joc interesant.  În ultima perioadă, mulți utilizatori de pe rețeaua de socializare Twitter s-au întrebat ce e Wordle, titlul care a devenit rapid viral. Imagini din joc au fost publicate pe numeroase platforme.
Utilizatorii Twitter au observat mai multe imagini cu pătrate colorate. Acestea fac parte din jocul Wordle, ce a devenit rapid viral pe rețelele de socializare. Deși e foarte folosit, titlul nu poate fi găsit pe magazinele digitale de aplicații, precum Google Play Store.

Potrivit Kotaku, Wordle e un joc zilnic în care utilizatorii trebuie să ghicească anumite cuvinte.

Aceștia au 6 încercări de a descoperi cuvântul zilnic. Fiecare dintre aceste încercări anunță jucătorul ce a greșit sau a nimerit când a încercat să ghicească acel cuvânt.

Literele sunt incluse în pătrate colorate. Atunci când un utilizator ghicește litera corectă și locația ei, pătratul respectiv devine verde. Literele corecte, dar cu locația greșită devin galbene. Atunci când utilizatorii nu ghicesc corect nici litera, nici unde se află în cuvânt, pătratele respective rămân gri.

Mulți utilizatori care au văzut pătrățelele colorate s-au întrebat ce e Wordle. După 6 încercări eșuate, jocul va oferi cuvântul. Dacă utilizatorul ghicește cuvântul, se poate lăuda pe Twitter cu reușita sa.
Potrivit Kotaku, Wordle a devenit atât de folosit pentru că e foarte simplu. În plus, e un mod facil de a promova platforma de socializare Twitter. Jocul oferă puzzle-uri zilnice, ceea ce previne inundarea contului unor utilizatori cu imagini din Wordle, ce e un joc foarte folosit în ultima perioadă.

În plus, acest sistem previne utilizatorii să joace prea multe runde în aceeași zi. Ca urmare, ei ar putea fi mai tentați să revină pe platformă. Recent, dezvoltatorii Final Fantasy XVI au anunțat o amânare de 6 luni a lansării jocului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel