"Jim Morrison a fost ucis de un dealer de droguri"

Cântăreața Marianne Faithfull îl acuză pe fostul său iubit, Jean de Breteuil, că l-a ucis accidental pe solistul trupei The Doors, Jim Morrison.

Morrison a murit la 3 iulie 1971, când avea doar 27 de ani. Decesul său a fost sursa a numeroase controverse și teorii, un zvon neconfirmat făcându-l vinovat de moartea artistului pe Breteuil, cunoscut pentru că vindea droguri în cercuri selecte.

Un doctor a susținut că Jim Morrison a murit după ce inima i-a cedat din cauza băuturii. Nu a fost executată nicio autopsie pe corpul lui Morrison, solist și poet.

Faithfull însă reiterează o teorie mult vehiculată, dar niciodată confirmată, că Jim Morrison a decedat din pricina unei supradoze de heroină. În anii '70 nu era un secret pentru nimeni că artistul se droghează și face abuz de băutură. Morrison era uneori protagonistul unor episoade ciudate în aparițiile publice, cel mai celebru fiind cel în care, spun unii martori, s-a dezbrăcat în mijlocul concertului.

Cauza morții actorului Philip Seymour Hoffman, dezvăluită de oficiali

Faithfull susține acum că se afla într-un apartament din Paris, alături de prietenul ei, de Breuteuil, când acesta i-a spus că pleacă să se întâlnească cu Jim Morrison.

"Am simțit intuitiv că vor fi probleme. Am crezut că iau câteva Tuinal (barbiturice) și nu voi mai fi acolo. Iar el s-a dus să se vadă cu Jim Morrison și l-a ucis. Sunt sigur că a fost un accident", a relatat ea, citată de The Independent.

"Nefericitul. Doza a fost prea mare? Da. Și a murit", a continuat ea. "Și nu am știut nimic despre asta. Oricum, toți cei care au o conexiune cu moartea săracului tip sunt morți acum. Cu excepția mea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel