Jerry, un taur din Croaţia, vedetă pe internet după ce a evadat dintr-un abator

Jerry, un taur din Croaţia, a devenit un veritabil star pe internet în ţara lui după ce a reuşit să evadeze dintr-un abator, informează luni DPA. 

Animalul de 670 de kilograme a fugit de pe linia de procesare şi a reuşit apoi să îi evite pe îngrijitorii care îl dirijau într-un ţarc, a anunţat luni cotidianul 24Sata. 'Toată tehnologia şi toată mintea pe care noi o aveam nu au fost suficiente pentru a opri acea forţă a naturii', a spus Petar Skejo, proprietarul abatorului din Kastel Novi, un oraş croat aflat pe coasta Mării Adriatice. După evadarea lui spectaculoasă, taurul Jerry s-a ascuns în munţi.

'Forţa lui brută şi dorinţa lui de a trăi ne-au învins', a adăugat Petar Skejo, adăugând că şi-a schimbat planurile şi că doreşte să lase animalul să trăiască. Între timp, numeroşi internauţi croaţi şi-au exprimat sprijinul faţă de taurul Jerry prin intermediul unor mesaje publicate pe reţelele de socializare.

'Bravo, eroule Jerry! Mult succes, taur minunat!', a scris un internaut din Croaţia. Mulţi alţii au glumit făcând o paralelă între taurul fugar şi valul imigranţilor croaţi care se îndreaptă spre statele mai bogate din Uniunea Europeană. 'Plecat în Germania', a scris un internaut, în timp ce altul a presupus că animalul 'a galopat spre o ţară străină, la fel cum au făcut deja toţi ce care au putut să facă acest lucru', potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel