Jeff Bezos, data demisiei de la conducerea Amazon

CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, va demisiona pe 5 iulie, predând conducerea companiei către șeful diviziei de cloud computing Andy Jassy, anunță CNBC.

„Am ales această dată pentru că este specială pentru mine, este ziua în care Amazon a fost înființat, în 1994, exact acum 27 de ani", a declarat Bezos, miercuri, la adunarea anuală a acționarilor Amazon.

Amazon a anunțat în februarie că Bezos își va părăsi postul în acest an.

Bezos va deveni președinte executiv al consiliului de administrație Amazon și vrea să dedice mai mult timp inițiativelor precum Bezos Earth Fund, compania de nave spațiale Blue Origin, The Washington Post și Fondul Amazon Day 1.

Compania a păstrat discreția asupra planurilor de succesiune, dar analiștii au speculat că fie Jassy, fie Jeff Wilke, care s-a retras din funcția de șef al diviziei de consum în august anul trecut, sunt posibili succesori ai lui Bezos.

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, câștigă 15.000 de dolari la fiecare 4 secunde

Fondatorului companiei de distribuţie Amazon, Jeff Bezos, câştigă la fiecare patru secunde, câte 15 mii de dolari, echivalentul salariului minim pe economie pe un an în Statele Unite. 

Mai multe, AICI!

VEZI ȘI: Cum a ajuns Elon Musk bogatul lumii. Totul de la Tesla, Space X și PayPal, până la "păcăleala" cu Dogecoin: Viitorul banilor, va cuceri toată lumea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel