Jean Paul Gaultier a anunţat noul său proiect de haute couture

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Creatorul de modă francez Jean Paul Gaultier, care a anunţat în luna ianuarie că nu va mai crea haine după o carieră de 50 de ani în lumea modei, şi-a anunţat miercuri noul proiect alături de stilişti invitaţi în fiecare sezon pentru marca sa haute couture.

"În fiecare sezon voi invita un designer să reinterpreteze codurile casei", a anunţat vedeta pe contul său de Twitter, explicând că acesta este "noul său concept" de haute couture.

Chitose Abe, directoarea de creaţie a brandului Sacai, va fi primul stilist invitat, a precizat Gaultier pe Instagram, alături de o fotografie alături de creatoarea de modă, ambii îmbrăcaţi în salopete albastre pe un acoperiş din Paris.

Un stindard al modei experimentale, brandul Sacai a fost creat în 1999 de Chitose Abe, care a debutat alături de Rei Kawakubo şi Junya Watanabe pentru Comme des Garcons.


Stil urban hibrid


Creatoarea este cunoscută pentru faptul că a reinventat tricotajele şi pentru stilul ei urban hibrid, care juxtapune volume şi materiale într-o manieră neaşteptată.

Jean Paul Gaultier a sărbătorit la sfârşitul lunii ianuarie cu o paradă magică sfârşitul carierei sale, care a revoluţionat codurile vestimentare, în timpul săptămânii dedicată haute couture-ului de la Paris.

El şi-a vândut casa de modă grupului catalan Puig în 2011 şi nu a mai produs colecţii de pret-a-porter din 2015, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel