Jean Pădureanu rămâne în închisoare. Ministerul Justiției nu a dat aviz favorabil

Jean Pădureanu, fostul președinte al Gloriei Bistrița, rămâne în închisoare.

La începutul lunii septembrie, familia lui Jean Pădureanu a anunţat că a depus la Administraţia Prezidenţială o cerere de graţiere. Cererea a fost analizată de Ministerul Justiţiei, care nu a dat avizul favorabil, înainte ca preşedintele Traian Băsescu să decidă dacă îl graţiază sau nu pe Jean Pădureanu.

Fostul preşedinte al clubului de fotbal Gloria Bistriţa a fost condamnat definitiv, în 4 martie, la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, pentru înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani, în dosarul privind transferul unor jucători. Executarea pedepsei a început în ziua în care a fost condamnat şi expiră la 3 iulie 2017, Jean Pădureanu fiind încarcerat la Spitalul Penitenciarului Jilava.

Citește și: GRAȚIERE JEAN PĂDUREANU. Ce spune MINISTRUL JUSTIȚIEI, ROBERT CAZANCIUC, despre CEREREA DE GRAȚIERE a lui JEAN PĂDUREANU

Alături de Jean Pădureanu au fost condamnaţi George Copos, la trei ani şi opt luni, Mihai Stoica, la trei ani şi şase luni, Cristian Borcea şi Ioan Becali, la câte şase ani şi patru luni, Victor Becali, la patru ani şi opt luni, Gheorghe Popescu, la trei ani, o lună şi zece zile, Gheorghe Neţoiu, la trei ani şi patru luni de închisoare, toţi fiind încarceraţi din 4 martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel