Jandarmul anului va alerga de la Galați la București. Vezi motivul

Cristian Onofrei, plutonier major în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi, desemnat Jandarmul de onoare al anului, va marca distincţia primită în contextul sărbătoririi la data de 3 aprilie a Zilei Jandarmeriei Române parcurgând în alergare distanţa de la Galaţi la Bucureşti, purtând pe braţ o banderolă reprezentând steagul Belgiei, în memoria victimelor atentatelor teroriste, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Galaţi.

,,Cea mai importantă distincţie a Jandarmeriei Române a revenit unui jandarm care, mai presus de calităţile profesionale şi profesionalism, de abilităţile sale ca sportiv de performanţă, a dovedit că are calităţi umane deosebite, acesta punându-şi timpul, munca şi pasiunea în lupta pentru numeroase cauze umanitare. Jandarmul Cristian Onofrei şi-a onorat uniforma, colegii, familia şi foarte important, instituţia pe care o reprezintă, Jandarmeria Română, prin valorile promovate şi contribuţia adusă comunităţii', se spune în comunicatul citat.

Cristian Onofrei este mândru de distincţia primită şi va folosi acest moment pentru a aduce în atenţia opiniei publice semnificaţia Zilei Jandarmeriei Române şi mândria jandarmilor de a se afla în slujba românilor de 166 ani, el alegând să parcurgă în alergare distanţa de 306 km, dintre Galaţi, oraşul său natal şi Bucureşti, unde, la data de 3 aprilie i se va conferi în mod onorific distincţia.

Pe timpul alergării, alături de însemnele naţionale, Cristian va purta o banderolă reprezentând steagul Belgiei, în memoria victimelor atentatelor teroriste şi pentru a transmite un mesaj de solidaritate umană.

Cristian Onofrei va începe cursa sâmbătă, 26 martie, la sediul Jandarmeriei Galaţi şi va alerga pe traseul: Galaţi - Brăila - Buzău - Prahova - Bucureşti (3 aprilie, Parcul Herăstrău, intrarea din Piaţa Charles de Gaulle), unde i se va decerna titlul 'Jandarmul de Onoare al Anului'. 

Traseul pe care îl va parcurge Cristian Onofrei este următorul:

26 martie, ora 09:00, plecare de la sediul Jandarmeriei Galaţi spre Jandarmeria Brăila;
27 martie, ora 09:00, plecare de la sediul Jandarmeriei Brăila şi sosire la sediul subunităţii de jandarmi din localitatea Ianca;
28 martie, ora 09:00, plecare de la sediul subunităţii de jandarmi Ianca și sosire la Secţia de Jandarmi Făurei;
29 martie, ora 09:00, plecare de la sediul Secţiei de Jandarmi Făurei şi sosire la sediul Jandarmeriei Buzău;
30 martie, ora 09:00, plecare de la Cazarma jandarmeriei Buzău şi sosire la subunitatea de jandarmi Mizil;
31 martie, ora 09:00, plecare de la subunitatea de jandarmi Mizil şi sosire la sediul Jandarmeriei Prahova;
1 aprilie, ora 09:00, plecare de la Cazarma jandarmeriei Prahova şi sosire la Centrul jandarmeriei din Izvorani;
2 aprilie, ora 09:00, plecare de la Centrul jandarmeriei de la Snagov şi sosire la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei;
3 aprilie, ora 10:00, plecare de la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei şi sosire în Parcul Herăstrău, intrarea din Piața Charles de Gaulle unde i se va decerna titlul de „Jandarmul de Onoare al Anului".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel