Urmărește emisiunea live


Jaf în plină zi la o farmacie din Capitală. Autorul a fost prins după aproape o lună

Bărbatul a fost arestat preventiv / Imagine de Ichigo121212 de la Pixabay
Bărbatul a fost arestat preventiv / Imagine de Ichigo121212 de la Pixabay

Autorul jafului de la o farmacie din Sectorul 3 al Capitalei a fost prins de polițiști, după aproape o lună. 

Autorul tâlhăriei de la farmacia de pe Calea Călărași din Capitală a fost arestat preventiv în urma unei descinderi, după aproape o lună de la momentul comiterii faptei. 

Bărbatul de 28 de ani a intrat în farmacie, în plină zi, și a amenințat o angajată cu un cuțit. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care bărbatul s-a îndreptat spre casa de marcat și, în doar câteva secunde, a fugit cu 2.000 de lei. 

Cum s-a petrecut totul

Individul a intrat în farmacie cu masca de protecție pe față și șapca pe cap. El a amenințat-o pe farmacistă și ia cerut banii. Când femeia a făcut câțiva pași în spate, individul a observat cheile în casa de marcat, a deschis-o și a luat încasările din ziua respectivă. 

Ulterior, el a încercat să-și șteargă amprentele și a fugit, potrivit Observator. 

Bărbatul a fost arestat preventiv 

În cele din urmă, polițiștii de la Serviciul de Investigaţii Criminale l-au identificat, au descins la el la locuință și l-au dus la audieri. Individul de 28 de ani a fost întâi reținut pentru 24 de ore și apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Poliția Capitalei a informat că tâlhăria a avut loc pe 8 iulie, în jurul orei 17.00. Atunci, prin apel la 112, angajata unei farmacii din Sectorul 3 a anunțat că un bărbat a amenințat-o cu un cuțit și a fugit cu banii.

S-a mai descins în București și la suspecți de trafic de droguri 

În această dimineață, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Buzău, au efectuat 26 de percheziții domiciliare, în Buzău, Ilfov și București, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc și constituire a unui grup infracțional organizat, anunță IGPR într-un comunicat.

15 persoane s-ar fi aprovizionat cu droguri din București și le-ar fi vândut în Buzău

Din 2020 și până în prezent, 15 persoane cu vârste cuprinse între 23 și 38 de ani, s-ar fi constituit într-o grupare infracțională și s-ar fi aprovizionat cu droguri de mare risc din București, pe care le-ar fi vândut în Buzău, au arătat cercetările. (Vezi știrea AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel