Iustin Covei, şase ani de închisoare cu executare pentru fraudă cu carduri

Curtea de Apel Bucureşti a decis, marţi, să-l condamne definitiv la şase ani de închisoare cu executare pe Iustin Covei, fiul judecătorului Marin Covei. Sentinţa a fost dată în dosarul în care Iustin Covei şi mai mulţi inculpaţi au fost acuzaţi de infracţiuni cu carduri de credit.

Magistraţii l-au găsit vinovat pe Iustin Covei pentru furtul sumei de un milion de euro de pe cardurile mai multor persoane.

Potrivit gds.ro, în acelaşi dosar, 14 inculpaţi au primit pedepse cu executare, iar alţi trei, cu suspendare. Astfel, Mihăilă Jean-Marin şi Hălănei Petrel au fost condamnaţi la 6 ani şi 6 luni închisoare; Dumitriu Sergiu Nicuşor, la 6 ani de închisoare; Bârcă Dan-Mihail, Rada Tudor, Vătămăniţă Eman, Dumitrescu Dragoș, Abagiu Adrian au primit câte 5 ani cu executare; Buruiană Sorin-Costel – 4 ani cu executare; Nicolae Dirivan Florin, Şoşa Alin Andrei, Tuţă Ionuţ Laurenţiu, Ţâştea Mihai Adrian – câte 3 ani cu executare şi Călin Ionel – 2 ani cu executare.

Citește și: Iustin Covei, fiul unui judecător craiovean, condamnat la 7 ani închisoare

Dancă Marius Francisc, Sandu Andrei şi Trâncă Ionel Marius au primit câte doi ani de închisoare cu suspendare.

Poreclit "Pralea" in grupurile sale de prieteni, Iustin Covei este fiul judecatorului Marin Covei, de la Curtea de Apel Craiova, si nepotul procurorului Stelea Covei. Pozitia sociala nu l-a impiedicat deloc sa stea departe de necazuri, astfel ca a avut numeroase probleme cu legea.

"Palmaresul" lui Covei, impresionant 

În 2002 a spart parbrizul unui autoturism, pentru ca soferul "s-a uitat urat la el", în 2004 a provocat un scandal într-un bar iar la sectia de politie a agresat un subofiter.

Fiul magistratului a provocat mai multe accidente rutiere, intr-una din situatii a ranit grav trei persoane, conducând fără permis, a bătut mai mulţi craioveni în baruri, iar în 2005 a dezbrăcat un adolescent doar pentru a-l fotografia.

Tot in acel an a reusit sa-si ia pemisul de conducere si a sarbatorit distrugand intr-un accident masina primita de la parinti. Un an mai tarziu a fost acuzat că a injunghiat o adolescentă, la o petrecere, dar fata si-a retras plangerea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel