iUmor. Mama lui Matei Deleanu, mesaj DUR pentru Bendeac

Mama lui Matei Deleanu, concurentul care l-a enervat pe Mihai Bendeac pentru glumele făcute pe scena de la iUmor, a transmis un mesaj dur pentru actorul din juriu.

"O minimă deontologie profesională îl invita (ca să nu zic, îl obliga) la a nu amesteca merele cu perele, adică problemele personale cu cele de serviciu; pentru că el se afla acolo la serviciu unde era plătit și în funcție de audiența pe care i-o făcea și Matei. Trebuie să fim conștienți de toate aceste lucruri. Cum e să știi că copilul tău se duce la o emisiune umoristică și să afli că-ți vine acasă bătut ?!?! Sau amenințat cu bătaia? Are noroc Bendeac că suntem în Postul Paștelui!", a scris Geta Deleanu pe Facebook.

Oncologie

Amintim că Matei Deleanu, student la Medicină în anul doi, din Constanța, a scandalizat juriul de la iUmor. La un moment dat, în cadrul numărului său de pe scenă, a făcut o glumă: "Ne întoarcem la Antena 1 pentru că riscăm să pierdem emisiunea 'Abces direct', emisiune la care lumea plânge foarte mult. Doar în practică la oncologie am mai văzut atâtea lacrimi pe metru pătrat". 

La un pas de bătaie

Mihai Bendeac a zis: "Am o întrebare. Jur că nu glumesc. Dacă eu în acest moment, în mod real, sunt la câțiva centimetri de a mă ridica și de a-l bate rău, ce se întâmplă? Ce am de făcut? Că dacă mai stau aici îl bat rău. (...) Dacă eu te-aș vota ar însemna să îmi calc în picioare orice urmă de demnitate".

VEZI ȘI:  Matei Deleanu, de la iUmor, INTERVIU. Ce spune despre Bendeac după scandalul cu bătaia


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel