Iulian Urban: Incredibil. Judecătorii CAB a trimit pe Emanuela Pendiuc la Cannes

Judecătorii Curții de Apel București (CAB) au decis, luni, că fosta vedetă a Televiziunii Române, Pendiuc Emanuela-Elena, trimisă de DNA în judecată sub acuzațiile de complicitate la luare de mită și spălare de bani, poate părăsi țara pentru a merge la Festivalul de la Cannes. Fostul senator PDL Iulian Urban a comentat foarte scurt decizia CAB în acest caz. 

"Incredibil. 

În vreme ce DNA a trimis-o în judecată pentru corupție și spălare de bani, judecătorii o trimit la ...Cannes !", a reacționat Iulian Urban, pe Facebook, după ce Curtea de Apel București (CAB) a admis cererea formulată de Emanuela Pendiuc, fiica primarului suspendat al municipiului Pitești, Tudor Pendiuc, de a părăsi pentru 13 zile teritoriul României pentru a participa la Festivalul de Film de la Cannes.

Rovana Plumb, replică pentru Alina Gorghiu: Noul PNL este vechiul PDL

Judecătorii au decis că Emanuela Pendiuc, aflată sub control judiciar, poate părăsi teritoriul României între 12 și 25 mai.

Tot luni, CAB a respins contestația lui Tudor Pendiuc, față de prelungirea arestării preventive.

Tudor Pendiuc a fost arestat preventiv pe 7 noiembrie 2014, într-un dosar în care este cercetat pentru corupție în legătură cu încheierea unui contract nelegal privind transportul public local. Tot de la acea dată, Emanuela Pendiuc, realizator de emisiuni la postul public de televiziune, a fost pusă sub control judiciar.

Pe 20 martie, procurorii DNA l-au trimis în judecată pe primarul suspendat al municipiului Pitești, Tudor Pendiuc, sub acuzația de luare de mită și abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave.

În același dosar a fost deferită justiției inclusiv fiica sa, Emanuela Pendiuc, acuzată de complicitate la luare de mită și spălare de bani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel