Rovana Plumb, replică pentru Alina Gorghiu: Noul PNL este vechiul PDL

Ministrul Muncii Rovana Plumb a reacționat, luni, față de afirmațiile co-președintelui PNL Alina Gorghiu, potrivit cărora, la alegerile din 2016, diaspora nu va fi lăsată să voteze pentru că nu-l votează pe Victor Ponta.

În opinia ministrului Rovana Plumb, reacția co-președintelui PNL Alina Gorghiu pe tema modificării Constituției este dezamăgitoare. 

"Atacurile lansate astăzi de doamna Alina Gorghiu la adresa PSD și a Guvernului nu fac decât să confirme abandonarea tot mai accelerată a promisiunilor pentru care vechii liberali, printre care și copreședinta PNL, au fost votați. Pare că scopul PNL istoric a devenit doar acela de a face pe plac celor din vechiul PDL. Mi-aș fi dorit atâta determinare din partea doamnei Gorghiu și în perioada în care Guvernele Boc sau Răzvan Ungureanu îi sfidau pe români. Prezența domnului Vasile Blaga, în spatele doamnei Gorghiu, confirmă de fapt cine trage sforile noului PNL. Noul PNL este vechiul PDL", a declarat, pentru Agerpres, Rovana Plumb, ministrul Muncii și președintele Consiliului Național al PSD.

Potrivit Ministrul Rovana Plumb,  Alina Gorghiu poartă o bună parte din responsabilitatea pentru dispariția liberalilor adevărați din prim-plan.

Alina Gorghiu: În 2016, diaspora nu va fi lăsată să voteze. Victor Ponta nu vrea revizuirea Constituției

Cătălin Predoiu, lui Victor Ponta: Să aniverseze cei trei ani de ghinion pentru țară în curte la Oltchim sau Arpechim

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel