Iulian Iancu, infarct. Chirieac: ”Nu acuz nimic. Cel puțin... nu în acest moment”

Iulian Iancu
Iulian Iancu

Bogdan Chirieac a vorbit despre problema cu care se confruntă Iulian Iancu.

Dezbaterea de vineri seara de la România Tv a ajuns într-un punct în care Bogdan Chirieac a simțit nevoia să-i ia apărarea lui Iulian Iancu, cel care a fost operat vineri pe inimă.

”Îi doresc multă sănătate prietenului meu Iulian Iancu, cel care a lucrat enorm la Legea Offshore, și vă asigur că era în interesul României”, a spus Bogdan Chirieac despre Iulian Iancu, preşedintele Comisiei de industrii din Camera Deputaţilor, care a fost spitalizat de urgenţă, după ce a suferit un infarct și i-a fost montat un stent.

”Dimineață a făcut infarct, deși era într-o situație foarte bună. Îl cunosc foarte bine pe Iulian, era într-o situație fizică excelentă. De unde infarct la omul cheie? Nu știu! Nu vreau să speculez”, a comentat Chirieac.

Întrebat de moderatoare dacă este de părere că i-a provocat cineva infarctul, analistul a izbucnit:

”Nu știu, doamnă! Nu am vorbit cu el, nici cu familia lui. Aștept ca să vorbesc. Atâta vă spun, că-l cunoașteți pe Iulian Iancu, că v-a fost oaspete în atâtea emisiuni. Nu-i ca mine, de 100 și ceva de kilograme. Era un om în cea mai bună stare fizică! De la presiune... Nu acuz nimic! Cel puțin nu în acest moment. Nu știu câți dintre distinșii parlamentari au expertiză în acest domeniu: petrol, gaze, bani, redevențe, finanțe”.

Deputatul PSD Iulian Iancu, șeful Comisiei de industrie din Camera Deputaților, cel care conduce ședințele comisiilor în care se discută Legea Offshore, a ajuns de urgență vineri dimineață la spital, unde a fost operat din cauza unor probleme cu inima.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel