Iulian Dumitrescu, președintele CJ Prahova: Mi-am asumat responsabilitatea dezvoltării a două proiecte de infrastructură

Foto: Administrația Prezidențială
Foto: Administrația Prezidențială

Președintele Klaus Iohannis a ales, luni, la deschiderea noului an școlar să meargă la Valea Doftanei, în județul Prahova, prilej unde Iulian Dumitrescu, președintele CJ Prahova,  a ținut să scoată în evidență câteva dintre obiectivele avute în vedere în perioada următoare.

"Am avut bucuria să îi avem oaspeți astăzi, la deschiderea anului școlar, la Liceul Tehnologic „Carol I” Valea Doftanei, pe Președintele României, Klaus Iohannis, și pe ministrul Educației, Sorin Mihai Cimpeanu.

În calitate de Președinte al Consiliului Județean Prahova, mi-am asumat responsabilitatea dezvoltării a două proiecte majore de infrastructură, care vor aduce în zonă o creștere economică fără precedent. Este vorba de centura ocolitoare Bănești - Valea Doftanei – Săcele și de drumul care face legătura cu Văleni - Azuga - Bușteni pentru Transbai.

Existența infrastructurii este o condiție necesară, dar nu suficientă pentru investiții, pentru dezvoltarea economiei. Toate companiile, de la IMM-uri până la multinaționale, au nevoie de forță de muncă bine pregătită, iar școala trebuie să răspundă acestei nevoi. Din acest punct de vedere, Liceul Tehnologic „Carol I” Valea Doftanei este un model. Îi pregătește pe tineri pentru meserii căutate, în domenii precum turism sau, în sistem dual, în mecanică forestieră, în parteneriat cu agenți economici locali.

Dragi elevi, părinți și bunici, stimați dascăli din Valea Doftanei și din toate localitățile județului Prahova, vă doresc un an școlar nou cu sănătate, mult succes și rezultate remarcabile la învățătură!", a scris pe Facebook, Iulian Dumitrescu, președintele PNL al CJ Prahova.

Vezi și: Klaus Iohannis, prezent în Valea Doftanei la începutul anului şcolar: Menţinerea şcolilor deschise depinde de responsabilitatea fiecăruia dintre noi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel