Iulian Dumitrescu, președintele CJ Prahova: La Ploiești se va construi cel mai performant parc din România

La Ploiești se va construi cel mai performant parc de agrement din România, a anunțat Iulian Dumitrescu, președintele PNL al Consiliului Județean Prahova.

Consiliul Judeţean Prahova preia Parcul Municipal Vest din domeniul public al Ploieştiului în cel al judeţului, în vederea realizării unor investiţii de anvergură.

"După ce vom realiza toate obiectivele propuse pentru acest parc, precum bazin de înot olimpic, patinoar, terenuri de handbal, tenis și baschet, sală polivalentă, piste de biciclete, seră cu plante exotice, dar și altele unice  în județ, îl vom reda  Ploieștiului. Totul se va face conform legii, prin hotărâri ale celor două consilii: județean și local",  a precizat Iulian Dumitrescu, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

Atât proiectul privind preluarea Parcului, cât şi cel prin care este propusă redarea în patrimoniul Ploieştiului, după finalizarea investiţiilor, iniţiate de către Iulian Dumitrescu, au fost aprobate de consilierii judeţeni.

Pe lângă crearea unei infrastructuri adecvate sportului de masă, dar, mai ales, celui de performanţă, zona va fi una de odihnă şi promenadă, dar şi una care va asigura multe locuri de muncă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel