Iulian Chifu a fost numit consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului

Sursă foto: Facebook Iulian Chifu
Sursă foto: Facebook Iulian Chifu

Printr-o decizie a premierului Ciucă, Iulian Chifu a fost numit consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului.

Iulian Chifu a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Nicolae Ciucă, publicată, miercuri, în Monitorul Oficial. Printr-o altă decizie, şeful Executivului l-a eliberat pe Victor Florin Dumitriu din funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, potrivit Agerpres.

Iulian Chifu s-a născut la 28 iulie 1968 și este un analist de politică externă român, director al Centrului pentru Prevenirea Conflictelor și Early Warning. De asemenea, este profesor la SNSPA București, specializat în Analiza de Conflict, Decizie în Criză, reconstructive post-conflict, studii prospective. A fost consilier al președintelui României pentru Afaceri Strategice, Securitate și Politică Externă între septembrie 2011 și 21 decembrie 2014.

Nicolae Ciucă, noi numiri. Marian Neacșu, secretar general al Guvernului

Premierul Nicolae Ciucă a făcut câteva numiri, astăzi, în cadrul aparatului de lucru al Guvernului. 

"Astăzi, 7 decembrie a.c., prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a făcut următoarele numiri în cadrul aparatului de lucru al Guvernului: Marian Neacșu, Secretar General al Guvernului, cu rang de ministru, Mircea Abrudean, șef al Cancelariei Prim-ministrului cu rang de ministru și Cărbunaru Jean-Dănuț, secretar de stat în cadrul Cancelariei Prim-ministrului, purtător de cuvânt al Guvernului.", a transmis Executivul în urmă cu puțin timp (citește AICI). 

Ciolacu, despre Marian Neacșu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că Marian Neacşu este reabilitat juridic şi va fi un secretar general "de excepţie" al Guvernului României.

Întrebat, la Palatul Parlamentului, de ce PSD, care a susţinut permanent că are mulţi specialişti, nu a propus pe altcineva pentru funcţia de secretar general al Guvernului, în locul lui Marian Neacşu, condamnat penal, Ciolacu a spus: "În primul rând, să înţeleg că dacă domnul Neacşu a avut fiica angajată 4 luni nu este specialist şi este doar un penal. Domnul Neacşu cu adevărat nu a fost atât de norocos ca alţii să nu ... este reabilitat juridic, cazierul domnului Neacşu este curat, iar din punctul meu de vedere domnul Neacşu va fi un secretar general de excepţie al Guvernului României".

Marian Neacşu a fost numit marţi în funcţia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă, publicată în Monitorul Oficial, mai scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel