Iulian Bulai și-a evaluat operele de artă, realizate chiar de el, în coroane norvegiene. Cristache - Cristoiu: PARADOX/ Mă amuz, nu știu ce l-a apucat!

Deputatul USR-PLUS Iulian Bulai are în declarația de avere bunuri sub formă de obiecte de arte realizate chiar de el și evaluate în coroane novegiene.

Iulian Bulai a trecut în declarația de avere: ”STATUIE BRONZ (AVATAR) AUTOR IULIAN BULAI” pe care a estimat-o la valoarea de 100.000 de NOK (coroane norvegiene) și ”DIVERSE SCULPTURI (CERAMICĂ ȘI GIPS) AUTOR IULIAN BULAI” estimate la 80.000 de NOK. 

Deputatul USR-PLUS are pregătire de artist, conform CV-ului său, urmând, pe rând, cursurile Școlii de arte Einar Granum din Oslo și ale Academiei Națională de Arte tot din Oslo, Norvegia, licență și master în arte vizuale. 

Comentariu Cristache - Cristoiu

Imaginea a fost difuzată la TVR 1, în emisiunea ”România9”. ”E pe bune, nu e fake” a spus Ionuț Cristache. ”Și-a apreciat el?” a întrebat Ion Cristoiu. ”El a sculptat cu mânuța lui, el și-a făcut evaluarea, el și-a trecut în declarația de avere” a mai spus jurnalistul TVR. ”Paradoxul știți care este? A făcut treaba asta până-n 2014” a spus Cristache. ”De ce și-a trecut? Că putea să nu treacă. A vrut să spună că e bogat?” a completat Cristoiu, continuând: ”Eu mă amuz, nu știu ce l-a apucat, e hazliu”. 

2. -imagine fara descriere- (iulian-bulai-si-a-evaluat-operele-de-arta--realizate-chiar-de-el--in-coroane-norvegiene--valoarea-estimata-din-declaratia-de-avere_58608700.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel