Iulian Bădescu, primar în Ploieşti, arestat pentru 30 de zile. Prima declaraţie

Primarul din Ploieşti, Iulian Bădescu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în dosarul ce vizează modul în care Consiliul Local a finanţat echipa de fotbal Petrolul Ploieşti.

'Incredibil ceea ce se întâmplă, pe baya unei declaratii a lui Dan Capra, a soţiei sale şi a fratelui său, se consideră ca am luat mită, e justiţie sovietică, eu ca primar sunt considerat pericol public, este incredibil, nu-mi explic de ce se întâmplă aşa ceva, probabil domnii procurori vor să pună presiune pe mine şi se aşteaptă să spun ceva despre cineva. Nu va fi aşa', a precizat Iulian Bădescu, cu cătuşele la mâini, înainte de a fi dus în arest preventiv. Iulian Bădescu este acuzat de luare de mită și abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave având ca rezultat obținerea pentru altul a unui folos necuvenit.

Avocatul Pavel Abraham a opinat, la Antena 3, că, cel mai probabil, procurorii au mers pe drumul banilor, au verificat de unde au fost ridicaţi banii până în punctul în care ar fi ajuns la primarul din Ploieşti.

Primarul Iulian Bădescu a leşinat la ieşirea din sediul Tribunalului Prahova, după ce a dat declaraţia de mai sus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel