Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, declaraţii din Costa Rica

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a intrat în direct la România TV, unde a făcut o serie de declaraţii despre cele întâmplate în ultimele ore. 

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a intrat în direct, prin telefon, din Costa Rica, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, intervenţie în care a povestit cele întâmplate cu o zi în urmă, la arestarea Elenei Udrea şi ce se întâmplă în momentul de faţă. 

Iată principalele declaraţii ale sale:

”Fetița este bine. Manâncă, face baie. Mă duc o dată pe zi și iau lapte de la Elena. M-am văzut cu ea ieri timp de 10 minute. Bine nu este, pentru că este departe de fetița ei. Ar trebui să rămână optimistă să trecem peste această problemă. Avem discuții cu avocatul. În momentul în care noi am fost opriți pe stradă de Interpol, ei nu aveau documentul care atesta statutul de refugiat. Ne-au legitimat și au luat-o pe Elena. Polițiștii au acționat ca la carte. Problema a fost următoarea: copilul trebuie să mănânce în următoarea jumătate de oră. Nu am ajuns la un consens. Elena a plecat cu ei la tribunal, iar noi cu fetița.”

”Acolo toate femeile care sunt deținute stau într-un spațiu comun. Ca în fimele americane unde stau paturi lângă paturi, toate la un loc. Prioritatea pentru noi a fost să văd eu cum pot să mă descurc cu fetița. Asta a fost și îngrijorarea ei. Nu am întrebat-o dacă sunt alte condiții fața de detenţia în România. Avocatul ei va face o cererere ca să obțină carnetul de refugiat provizoriu.”

"Cea mai mare îngrijorare a ei este ce face fetiţa iar noi i-am spus, într-o discuţie care a avut loc după arestare, că ne descurcăm cu ea şi să fie liniştită."

"Încercăm să rămânem optimişti. O vizitez pe Elena o dată pe zi. I-am dus toate lucrurile de care are nevoie acolo."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel