'Îți face nevastă-ta mazărea și vede că a greșit-o'. Șumudică, explicații despre problemele de la CFR Cluj

'Îți face nevastă-ta mazărea și vede că a greșit-o'. Șumudică, explicații despre problemele de la CFR Cluj
'Îți face nevastă-ta mazărea și vede că a greșit-o'. Șumudică, explicații despre problemele de la CFR Cluj

CFR Cluj s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, după ce a învins de Lincoln Red Imps (Gibraltar), scor 2-1, în tur, respectiv 2-0, în retur.

La conferința de presă de după meciul cu Lincoln Red Imp, Marius Șumudică a arătat problemele de la CFR care fac echipa să nu fie încă la capacitate maximă. Șumudică a explicat în stilul său caracteristic.

'Camora e un jucător indispensabil CFR-ului, un jucător care dă echilibru. Și azi a făcut un joc destul de bun chiar dacă venea după o accidentare, care l-a ținut departe două săptămâni. Vedeți? Mă lovesc de fel de fel de lucruri. Pe Bouhenna l-am pierdut 10 zile. Lui Omrani i-am dat azi 30 de minute, pentru că-l pierdusem, avea niște probleme musculare.', a spus Șumudică.

'Nu e ușor să schimbi de la meci la meci 5-6 jucători.Încă nu există relații de joc. Gândiți-vă că am pierdut tot axul central. Noi, practic, jucăm cu doi jucători - Cestor, care n-a jucat de 7-8 luni, jucăm cu Graovac, pe care acum l-am adus. Sunt jucători care au nevoie de timp. E ca într-un mariaj. Nu poți din prima zi să fii pe aceeași... îți face nevastă-ta mazărea și vede că a greșit-o și îi dai cu farfuria pe pereți. Trebuie să fii echilibrat, înțelept și să le dai circumstanțe jucătorilor', a declarat Șumudică.

Antrenorul susţine că în turul 3 preliminar îşi va pregăti în alt mod echipa.

'În turul următor vom pregăti altfel meciul, ne vom închide şi noi mai bine, nu vor mai fi atâtea situaţii pentru adversari, pentru că azi toată lumea a vrut să joace decisiv, să marcheze. Cu oricine vom juca în turul următor, vom avea o partidă dificilă. Dar cred că se joacă şi avem şanse 50-50% să mergem spre grupele Europa League', a afirmat antrenorul care la momentul declaraţiei nu ştia că adversarul din turul 3 va fi Young Boys Berna.

CFR Cluj s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins formaţia Lincoln Red Imps FC cu scorul de 2-0 (1-0), miercuri seara, pe Stadionul 'Dr. Constantin Rădulescu' din Cluj-Napoca, în manşa secundă din turul al doilea preliminar.

CFR va juca în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor cu Young Boys Berna, care a învins-o, miercuri seara, pe Slovan Bratislava cu scorul de 3-2 (0-0 în primul joc, în Slovacia).

Din acest sezon nu mai este valabilă regula dublării golurilor marcate în deplasare, la scor egal la finalul partidei retur urmând să se dispute prelungiri, iar dacă egalitatea persistă să se execute lovituri de departajare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel