Italianul care și-a executat fosta soție, în Mehedinți, a murit

Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay

Italianul în vârstă de 73 de ani care și-a împușcat fosta soție în cap, pe o stradă din Vânju Mare, în Mehedinți, a murit. 

Italianul care și-a executat fosta soție pe o stradă din Vânju Mare, în Mehedinți, a murit. El încercase să-și pună capăt zilelor și fusese transportat la spital în stare gravă. Medicii au confirmat decesul astăzi, la ora 12.20, potrivit Observator

După crima care a avut loc în stradă, în fața magazinului de pompe funebre unde lucra femeia în vârstă de 43 de ani, bărbatul s-a împușcat în piept. Cu câteva clipe înainte, bărbatul mersese la magazin pentru a vorbi cu Loredana. Acolo însă, între ei a izbucnit un conflict. 

CITEȘTE ȘI: Cine este femeia din Vânju Mare, împușcată în cap de fostul soț italian. A fugit în stradă, strigând după ajutor, dar nu a scăpat- FOTO în articol

Italianul s-a întors în România după ce femeia l-a părăsit. Ea a cerut un ordin de protecție, așteptându-se la ce e mai rău din partea bărbatului, dar acesta a expirat la începutul lunii decembrie. 

Loredana l-a cunoscut pe italian în urmă cu aproape 20 de ani și au avut împreună doi copii de 13 și 17 ani. Acum circa patru ani, femeia a decis să-l părăsească. Copiii au rămas cu tatăl în Italia și, între timp, ea a cunoscut un alt bărbat. Italianul însă nu a acceptat niciodată despărțirea de ea. 

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV / De ce apare VIOLENȚA în familie, cazuri care terifiază România. Psihologul Radu Leca: Traumele din copilărie se transformă în dorința de a lovi

VEZI ȘI: Dublă crimă descoperită după un accident rutier

La începutul lunii decembrie, după un accident rutier care a avut loc în Costești, județul Vaslui, o dublă crimă a ieșit la iveală.

Un șofer de 80 de ani a ieșit cu mașina de pe carosabil și, ulterior, i-a mărturisit unui alt conducător auto că și-a ucis soția și fiul. Potrivit primelor informații, cei doi au fost găsiți morți în casă, a transmis Antena3. 

Bărbatul era singur în mașină când a ieșit de pe carosabil. O femeie aflată la volanul altui autoturism a văzut accidentul și a oprit. Ea a observat că șoferul coborâse deja din mașină și era plin de sânge. Acesta i-a mărturisit că nu are nimic, iar sângele nu provenea din urma accidentului, ci îl avea pe haine pentru că și-a omorât soția și fiul. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel